marți, iunie 3

PRIETENI DRAGI

















Am fost trista si voi ati fost aproape,m-am necajit si voi


m-ati mangaiat,am sperat si voi mi-ati

confirmat,am avut nevoie si voi mi-ati dat din sufletele voastre,am strigat de durere si voi mi-ati oferit alternativa,viata voastra pusa pe note multicolore.Va multumesc pentru asta si va ofer cate o floare fiecareia/uia.Va rog sa va alegeti....
Isabelle,Manole,Cristal,Sibilla,Laura,Jamilla,Mana,Oana,
Oana,Ciupercutza,Gina, CRI, AnaAyana,SuKaRiT, Claudiu,Emilian si toti ceilalti care v-ati plimbat macar o data printre gandurile mele inflorite.
Update:

CELLA,ma bucur ca tacerea ta am auzit-o si te intampin cu acest trandafir rosu,catifelat,care este acum in toata splendoarea lui.(De maine poti sa-i iei petalele parfumate sa-ti aminteasca de sublim)

Isabelle,zmeura chiar a disparut,deci uite-o...este a ta.Si mai stiu eu ca-ti place panseluta indigo.Sa-ti poarte noroc!

Manole,la noi nu se vor termina coincidentele curand,deci ai trandafirul degrade(prima poza)...o sa vezi cand se deschide ce minunat este.E preferatul meu.

Mana,Marita...se poate sa nu se poata??!!!Liliacul si Nu ma uita sunt ale tale,dar ....nu ma uita ;)

Jamilla,iti ofer lacramioarele,dar sa promiti ca nu...lacrimezi decat ffff rar si atunci de ras,sau de bucurie.

Gina,trandafirul chinezesc (ca cica nu-i japonez,desi eu asa l-am numit) este ca de matase.O sa-l leg de numele tau.Ti-l ofer cu tot dragul.

CRI,chiar toate panselutele???Mie nu-mi mai lasi o tufa?Si eu le plac ca-s vesele ca mine si multicolore.Sunt ale tale....toate,pana cand o sa primesti altele.

Cristal,doar cala este precum cristalul...,imaculata.Sa-ti aduca aminte de mine,caci eu de acum o sa-i spun calei,Cristal.

SuKaRiT,zici sa aleg eu?Pana infloreste crinul,iti ofer laleaua...nu ,nu neagra,cea fres(tu stii cuvantul asta,sunt sigura...).Asa ca vei fi lalea,dar te vei transforma in crin=lilie.

Pe ceilalti va astept sa va identificati cu o floare.

Up-update:

Iaca si nucul,arbore nobil,care are vreo 15 ani,dar numai anul acesta face rod.Ba,cate 2...3 nuci a mai facut ,dar acum are multe.Si ma uit zilnic la ele,caci n-o sa le vad mult timp...o sa le ia golanii,doar asa ca sa se amuze, rupand crengi.SuKaRiT,de acum sper sa nu se mai atinga nimeni de el,decat cu privirea.E al tau.Sa-ti traiasca!


Vararu,multumesc ca te plimbi prin gradina mea si promit sa o fac sa fie si mai frumoasa.Palmierul este al tau si sta in capul scarilor,paza buna. :P

Up-up-update:

Sibilla,Sfinxule,iata ce ti-am gasit ca sa-i porti de grija,sa fie sanatoasa si sa faca flori toata vara...si la iarna daca se poate.
Pelargonia (muscata) este floarea ta din gradina mea.
Iar tie, allibis ,panseluta rosie tivita cu alb.Stai pe aproape,am mare nevoie de un indrumator...ba chiar si de mai multi.

Up...update:

Ciupercutza,lalele sa fie!Frumoasele noastre lalele,de toate culorile.Ma bucur ca ti-ai ales din gradina mea ,un tip de floare.Lalelele apar ca sa ne spuna ca primavara s-a instalat,ca o zapada ulterioara nu mai are nicio putere.Ai grija de ele,da?Acum dorm in pamant si isi cresc si inmultesc bulbii.Dar noi le vom vedea de cate ori avem nevoie de o improspatare.











Sunteti importanti pentru mine,fie ca va citesc articolele pe blogurile(asa se zice,nu??Sau bloagele??) voastre,fie ca va citesc postarile pe alte bloguri,fie ...oriunde va gasesc.
Sa nu indrazniti sa dispareti undeva unde sa nu va mai gasesc.Voi sunteti lumea mea online,o lume minunata,de care nu ma pot lipsi.Sunt un om fericit ca v-am cunoscut si-mi sunteti dragi.

Daca am omis pe cineva imi cer iertare.Va doresc sanatate si o viata asa cum ati dorit si cum doriti.